top of page

PROTECTIA CASEI TALE

Împotriva alergenilor

5703009.jpg

Polenul este un alergen care se inhalează și care este prezent în unele tipuri de iarbă, unii copaci, precum și în unele buruieni, precum ambrozia. Polenul este transportat de vânt, astfel că îl poți inhala, iar organismul tău poate declanșa o reacție alergică. 

vecteezy_window-with-houseplant_.jpg

În funcție de particularitățile fiecărei locuințe, calitatea aerului poate lăsa mult de dorit, mai ales unde ne confruntăm cu un nivel ridicat de poluare cu praf. Praful de afară pătrunde cu ușurință în interior, mai ales în timpul aerisirii casei.

2089943.jpg

Plasele anti-insecte simple nu vă pot proteja de majoritatea insectelor mici. Acarienii de exemplu, au între 0,2 și 0,3 mm lungime.

Filtrul NANOFIBER oprește până la 99% din substanțele dăunătoare

Honeycomb.jpg

Filtrul Universal pentru Geam din Nanofibră ce oferă până la 99% PROTECȚIE împotriva alergenilor!

profil interior.jpg

Profil de plasă ce se montează în interiorul geamului, oferă protecție, fără găurire, pentru montare și demontare comodă!

LOGO ENG.png

8 Ani de Experiență în Producerea Plaselor

Asistență tehnică după montare!

După montarea filtrelor, operatorii noștri vă pot răspunde telefonic în orice zi de lucru a săptămânii la toate întrebările legate de îngrijire și mentenață a filtrelor Nanofiber!

Dece noi.jpg

Returnează Produsul în 14 zile dacă nu ești mulțumit!

Suntem siguri în capacitățile de protecție ale filtrului la geam NANOFIBER. Astfel îți oferim posibilitatea de a returna produsul în 14 zile după montare dacă nu observi beneficiile menționate!

bottom of page